احمدی، س.، و زارعی، ق (2017). بررسی تأثیر دینداری بر گرایش به صرفهجویی در مصرف آب. توسعه اجتماعی، 43(11)، 195-210.
اخروی، ا.، و رعیت، م. (2019). شناسایی عوامل مؤثر بر جلب مشارکت مردم در مصرف بهینۀ آب با رویکرد بازاریابی اجتماعی و انتخاب بهترین سناریو. مجله علمی، 6(3)، 395-419.
ترکستانی، م.ص.، و جاهدی، پ. (2019). مطالعه مردم نگارانه درک معنای برند ترک (مطالعه موردی منطقه آزاد انزلی). مطالعات رفتار مصرفکننده، 6(1)، 63-80.
خانی فیلستان، ه.، هاشمی داران، ح. و چلاجور، م. (2020). بررسی آثار عوامل اقتصادی و مدیریتی بر پایداری آب در بخش کشاورزی (مطالعۀ موردی: استان تهران). اکوهیدرولوژی، 7(4)، 1089-1097.
خسروی، م.، افشار، ع.، و مولاجو، ا. (2020). طراحی سیستم های بهره برداری تلفیقی منابع آب بر مبنای اعتمادپذیری: مقایسه رویکردهای سیکلی و غیرسیکلی. آب و فاضلاب، 31(7)، 90-101.
دهقان، ح.، و پوررضاکریمسرا، ن. (2016). عوامل مؤثر بر سرانه مصرف آب خانواده های تهرانی. راهبرد اجتماعی فرهنگی، 19(5)، 245-268.
ظاهری، م.، واعظی، م.، اسمعیلی، ا.، خرمی، ه. و احمدی، ت. (2019). شناسایی و ارایه راهکارهایی در جهت مدیریت بهینه مصرف آب شرب (مطالعه موردی؛ روستاهای شهرستان تبریز). نشریه علمی جغرافیا و برنامه ریزی، 23(69)، 143-173.
Azevedo, M. (2016). The evaluation of the social impacts of culture: culture, arts and development. (Doctoral dissertation, Université Panthéon-Sorbonne-Paris I).
Chuang, C.-Y., Yang, S., Chang, M.-Y., Huang, H.-C., Luo, C.-H., Hung, P.-C., & Fang, W. (2013). Inactivation efficiency to Bacillus subtilis and Escherichia coli bacterial aerosols of spraying neutral electrolyzed water. Journal of the Air & Waste Management Association, 63(12), 1447-1456.
Chuvieco, E. (2012). Religious approaches to water management and environmental conservation. Water policy, 14(S1), 9-20.
Dias, T. F., Kalbusch, A., & Henning, E. (2018). Factors influencing water consumption in buildings in southern Brazil. Journal of Cleaner Production, 184, 160-167.
Gupta, J., Pahl-Wostl, C., & Zondervan, R. (2013). ‘Glocal’water governance: a multi-level challenge in the anthropocene. Current Opinion in Environmental Sustainability, 5(6), 573-580.
Guragai, B., Hashimoto, T., Oguma, K., & Takizawa, S. (2018). Data logger-based measurement of household water consumption and micro-component analysis of an intermittent water supply system. Journal of Cleaner Production, 197, 1159-1168.
Hassell, T., & Cary, J. (2007). Promoting Behavioural Change in Household Water Consumption: Literature Review. Report prepared for Smart Water Fund.
Ismagilova, E., Hughes, L., Dwivedi, Y. K., & Raman, K. R. (2019). Smart cities: Advances in research—An information systems perspective. International Journal of Information Management, 47, 88-100.
Jeannotte, M. S. (2003). Singing alone? The contribution of cultural capital to social cohesion and sustainable communities. The International Journal of Cultural Policy, 9(1), 35-49.
Kandiah, V. K., Berglund, E. Z., & Binder, A. R. (2019). An agent-based modeling approach to project adoption of water reuse and evaluate expansion plans within a sociotechnical water infrastructure system. Sustainable Cities and Society, 46, 101412.
Kang, J., Son, D., Wang, G. J. N., Liu, Y., Lopez, J., Kim, Y., . . . Lee, Y. (2018). Tough and water‐insensitive self‐healing elastomer for robust electronic skin. Advanced Materials, 30(13), 1706846.
Lede, E., Meleady, R., & Seger, C. R. (2019). Optimizing the influence of social norms interventions: Applying social identity insights to motivate residential water conservation. Journal of Environmental Psychology, 62, 105-114.
LUJUMWA, N. (2015). PRIVATE WATER SUPPLY AND WATER SERVICE DELIVERY IN URBAN AUTHORITIES IN UGANDA. A CASE OF WAKISO TOWN COUNCIL, WAKISO DISTRICT. Uganda Management Institute,
Pacheco-Vega, R. (2020). Governing Urban Water Conflict through Watershed Councils—A Public Policy Analysis Approach and Critique. Water, 12(7), 1849.
Razumova, M., Rey-Maquieira, J., & Lozano, J. (2016). The role of water tariffs as a determinant of water saving innovations in the hotel sector. International Journal of Hospitality Management, 52, 78-86.
Shan, L.-w., He, L.-q., Suriyaprakash, J., & Yang, L.-x. (2016). Photoelectrochemical (PEC) water splitting of BiOI {001} nanosheets synthesized by a simple chemical transformation. Journal of Alloys and Compounds, 665, 158-164.
Smith, A., & Ali, M. (2006). Understanding the impact of cultural and religious water use. Water and Environment Journal, 20(4), 203-209.
Supski, S., Lindsay, J., & Tanner, C. (2017). University students’ drinking as a social practice and the challenge for public health. Critical Public Health, 27(2), 228-237.
Van Eijck, K. (2000). Richard A. Peterson and the culture of consumption. Poetics, 28(2-3), 207-224.
Wang, Y. (2017). Promoting sustainable consumption behaviors: The impacts of environmental attitudes and governance in a cross-national context. Environment and Behavior, 49(10), 1128-1155.
Willis, R. M., Stewart, R. A., Giurco, D. P., Talebpour, M. R., & Mousavinejad, A. (2013). End use water consumption in households: impact of socio-demographic factors and efficient devices. Journal of Cleaner Production, 60, 107-115.